Logo Tuincentrum Boers B.V.

Buitenpotterie

Maak uw tuin, terras of balkon extra sfeervol met onze buitenpotterie. Verkrijgbaar in heel veel soorten. Of u nu kiest voor kunststof, aardewerk of mandwerk, wij hebben een uitgebreid assortiment. Door de ruime keuze, vindt u altijd een stijl die bij u en uw tuin past.

Elho kunststof in vele trendy kleuren voor buiten

Artstone / kunststof potten met uniek drainagesysteem voor buiten

Het drainagesysteem in een Artstone bloempot

Artstone bloempotten zijn niet alleen mooi, maar ook heel functioneel. Elke bloempot van Artstone is voorzien van een drainagesysteem, te vinden in de bodem van de bloempot. Het teveel aan water sijpelt naar beneden en wordt opgevangen in het reservoir. Gebruik je de bloempot buiten, verwijder dan de stop in de bodem. Wanneer het reservoir vol raakt loopt het overtollige water er via de overloop uit. De plant kan bij droogte met zijn wortels bij het water in het reservoir en voorziet hiermee in zijn eigen waterbehoefte. Zo gaan je planten een stuk langer mee. Bij het inpoten van je planten kun je gewoon gebruik maken van potgrond. Bekijk voor meer uitleg over het drainagesysteem dit filmpje, uitleg drainagesysteem.

Van saaie schutting naar bloemenzee

In Nederland is de schutting enorm populair. Hartstikke handig natuurlijk om snel privacy in je tuin te creëren, maar niet echt sfeervol. Gelukkig zijn er oplossingen om van je saaie schutting wat moois te maken, ga aan de slag met verticaal tuinieren! Met verticaal tuinieren ga je de hoogte in en bekleed je muren en schuttingen met groen. In de collectie van Artstone vind je, naast bloempotten, ook rekjes en hangers van ijzerwerk. Er zijn rekjes voor 1 Artstone bloempotje tot wel 9 Artstone bloempotjes. Het rekje bevestig je eenvoudig aan de schutting. Zo tover je eenvoudige je saaie schutting om in een prachtige bloemenzee.

Kweken in een pot met Artstone

Wie kweekt er tegenwoordig niet zijn eigen groenten en kruiden? Voor een optimaal klimaat tijdens het kweken ontwikkelde Artstone kweekdeksels die passen op de bestaande serie kleine potjes. De temperatuur en de toevoer van zuurstof regel je eenvoudig met het ventilatieschuifje in de kweekdeksel. De kweekdeksels zijn verkrijgbaar voor het 13cm potje, de duo potjes en de triangle potjes van Artstone.