Logo Tuincentrum Boers B.V.

Moestuin

Tijdens het moestuinseizoen kunt u bij ons terecht voor uw groenteplantjes, zaden, pootaardappels enz. Natuurlijk hebben wij voor u ook aardbeiplantjes en fruitbomen. Het is leuk om uw eigen groente te zaaien, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor groenteplantjes.
Wilt u zelf zaaien, ga dan in maart aan de slag. Gebruik zaai- en stekgrond voor het ontkiemen. Deze grond is fijn en gelijkmatig van structuur, goed doorlatend, maar houdt toch goed vocht vast. Laat uw plantjes vanaf half april alvast wennen aan de buitentemperatuur. Pas op voor nachtvorst en zet de plantjes 's nachts weer binnen. Bij voorkeur op een koele plek.

Zaden

Kruiden

Groenteplantjes

Fruitbomen

Elho Green Basics grow table XXL

Haal meer plezier uit het thuis kweken. Laat uw groentes groeien in uw eigen kweektafel. De Elho grow table XXL bevat gerecycled kunststof en is te koop met of zonder kap.

Moestuingrond

Geschikt voor kweken en aanplanten van de meest voorkomende groenten, kruiden en fruitsoorten. Geschikt voor gebruik in volle grond, potten en bakken. Uitermate geschikt als bodemverbeteraar. Verkrijgbaar in zakken van 20 en 40 liter.

Moestuinmest

De Pokon Moestuinmest is een biologische mest met een hoge voedingswaarde afgestemd op de behoefte van het fruit en de groenten in de moestuin. Deze meststof is op basis van 100% natuurlijke grondstoffen en toegestaan in de biologische landbouw. Daarnaast werkt deze voeding maar liefst 4 maanden. Door het voeden van uw tomatenplantje, kruidenplantje of fruitplantje zal de oogst groter zijn.